Om

Velkommen til

Jeg hedder Frank Løssl og er ergoterapeut og Manuvision kropsterapeut og træner.

Udover at arbejde med mange forskellige klientgrupper har jeg valgt at specialisere mig inden for traumeområdet. Jeg har på den baggrund gennemført efteruddannelse i chok- og traumeterapi hos Manuvision – et speciale som er målrettet personer med PTSD og chok- og traumerelaterede belastningslidelser men også en tilgang som er særligt interessant i forhold til behandling af stress, angst og depression.

Jeg er en aktiv person og nyder at bruge min krop til alt fra meditative gåture og kajaksejlads til fysisk krævende sport.


Min baggrund
Jeg er oprindeligt uddannet ergoterapeut og har specialiseret mig i arbejdsrelaterede lidelser. Gennem mit arbejde har jeg haft mulighed for at rådgive mange forskellige arbejdspladser i Danmark, samt på Færøerne og i Grønland. Denne erfaring har givet mig et dybt indblik i menneskers ønsker, behov og drømme, som desværre ofte begrænses af vores normer og opfattelse af, hvad der er “normalt”.

Selvom jeg primært har fokuseret på den fysiske krop, har jeg i løbet af de sidste 20 år specialiseret mig i forbindelsen mellem fysisk og psykisk trivsel, da jeg ser dem som tæt forbundne. Af den grund besluttede jeg senere i livet at tage en uddannelse som Manuvision kropsbehandler for at opnå en mere nuanceret forståelse af sammenhængen mellem krop og sind. De to fantastiske år hos Manuvision gav mig ikke kun større indsigt i vores komplekse krop, men også en vigtig personlig udviklingsrejse, som stadig fortsætter og forhåbentlig aldrig stopper.


Min tilgang

Jeg har bemærket, at mange af mine klienter føler sig markant anderledes end de mennesker, de møder i deres liv, såsom deres familie, kolleger, venner og bekendte. De føler sig misforstået, overset eller bare lidt uden for i forhold til deres omgivelser.

Det er blevet tydeligt for mig, at de er lige så anderledes og alligevel lige så almindelige som de fleste andre omkring dem. De er blot blevet mere opmærksomme på deres egne udfordringer og ønsker nu at lære at håndtere dem på en mere hensigtsmæssig måde. Som kropsterapeut er det afgørende for mig, at hver klient bliver modtaget og behandlet som et individ. Du er unik med din egen personlige historie, dine egne muligheder og dine egne udfordringer – alt sammen noget, der kræver en individuelt tilpasset behandling, der er skræddersyet til dig. Og det er præcis, hvad kropsterapien tilbyder.

(fortsættes i næste kolonne)


Jeg håber at kunne hjælpe dig og andre mennesker med at begynde jeres egen personlige rejse. En rejse, der tager udgangspunkt i det, der nærer dig og det, du har brug for, og som tager hensyn til dine problemstillinger i hele processen. Det kan virke som store ord, men efter en eller to sessioner begynder brikkerne normalt at falde på plads, så puslespillet langsomt kan lægges.

Hvis du leder efter en behandlingsform, der kombinerer viden fra den etablerede behandlingsverden og samtidig drager fordel af den nyeste viden om behandling af fysiske og følelsesmæssige belastninger gennem nervesystemet, tilbyder jeg en tilgang til kropsterapi, der måske er den rette løsning for dig.

Her behandler jeg:
Jeg arbejde fra min klinik hos Favn i Jægergårdsgade i Århus samt på min hjemmeklinik i Boulstrup uden for Odder. Klinikkerne har forskellige udtryk, men fælles for dem begge er, at rammerne er rolige og er med til at skabe en nærværende og tryg atmosfære for selve behandlingen.

De fleste vælger at benytte den klinik, der ligger tættest på bopælen, mens andre vælger at køre fra Århus til Odder eller omvendt, fordi de oplever atmosfæren netop dér passer bedre til dem.