Kropsbehandlinger I Aarhus & Odder

Hvorfor vælge kropsterapi?

Kropsterapi kan give gode resultater, hvis du lever med psykiske belastninger fra stress, chok eller traumer, oplever akutte eller kroniske smerter, har problemer med at restituere fra sportsskader, eller hvis du ønsker at opleve et bedre samspil mellem krop og psyke. 

Udgangspunktet i alle behandlinger er arbejdet med at balancere nervesystemet, som er fundamentet for en velfungerende krop.

Fysiske skavanker

Læs mere
Kropsterapi er effektiv til behandling af smerter i ryg, nakke og lænd. Under behandlingen identificerer vi det spændingsmønster, der ligger til grund for den oplevede tilstand. Mange opsøger kropsterapi mod gener i knæ, hofter eller ankler, hvilket ofte kan spores tilbage til stivhed i fødderne. Grundlæggende tager den kropsterapeutiske behandling tager afsæt i de symptomer, du oplever.

Stress, angst og depression

Læs mere
Når et menneske har stress eller angst, er kroppen i konstant alarmberedskab, og mange oplever at miste forbindelsen til sig selv og kroppen. Kropsterapi kan hjælpe med at genskabe denne kontakt. Når der kommer ro i systemet og kroppen genfinder balancen, er det muligt at arbejde med det, der har udløst stress-tilstanden, og dermed blive i stand til at håndtere aspekter af livet på en ny måde.

Behandling af sportsskader

Læs mere
Mange elitesportsudøvere benytter sig af ManuVision kropsterapi, og med god grund. Behandlingen kan både forebygge og behandle skader, bidrage til at optimere kroppen og åndedræt, og dermed gøre det muligt at udnytte kroppens fulde potentiale. Under behandlingen løsnes spænd i kroppen, mens fokus holdes på at bevare den nødvendige balance mellem styrke og smidighed.

Traumebehandling

Læs mere
Når et menneske har oplevet et chok eller en traumatisk hændelse, kan kroppen fastlåse sig i en traumetilstand, hvor noget i kroppen stivner og livet føles svært. Kropsterapi kan ved at arbejde direkte med spænd i kroppen og balancering af nervesystemet, være med til at sætte bevægelse i det, som har været låst fast. Det giver oplevelsen af at komme tilstede i sig selv på ny og ofte et nyt perspektiv og mod på livet.

Behandling af migræne & hovedpine

Læs mere
I behandlingen af migræne eller hovedpine er der særligt fokus på at afspænde nakke, skuldre, ryg og mave, men også på at aktivere af den dybe vejrtrækning og afbalancere nervesystemet. Gennem behandling kan du opleve både færre anfald og mindre smerte under anfaldene.

Kropsterapi for børn & unge

Læs mere
Mange børn oplever at have ondt i maven, at være knuget sammen, uden nogen medicinsk eller fysisk forklaring fra lægen. Kropsterapi kan hjælpe børn, der oplever at være ude af balance, børn, der har ondt i mave eller ryg, stivhed i kroppen, ADHD, angst eller depression. Under børnebehandlinger oplever jeg ofte, at barnets krop arbejder med og villigt slipper spænd i kroppen, og at de efterfølgende føler sig mere frie og glade.